Бракониерски хроники

7.03.09 г.

Зъл дух плаши клиентите на хотел в Симитли

Клиентите на хотел "Ди Марио" в Симитли, който се прочу покрай ловния поход на Първанов на 1 март миналата година се оплакали от свръхестествено явление, което ги наплашило до смърт по време на почивката им през дългия уикенд за 3-ти март.

Няколко души, отседнали в различни стаи, потвърдиха пред репортер на Рога и Копита, че са имали видение на рогато магаре, което ги гледало втренчено от огледалото в банята, след което изчезвало със сърцераздирателен рев.

Редакцията се обърна за мнение към африканският професор Бонго Мамаду, син на великия магьосник Мамаду Азис Асан, който понастоящем е консултант по черна и бяла магия към Комисията по вероизповеданията на Европейския парламент.

Професор Бонго се опита да проникне телепатично в хотела, но се сблъска с непреодолимо поле от инат. Принуден да смени метода той се запозна с подробностите около историята на "Ди Марио", собственост на съпруга на бивша данъчна шефка свързана с Доган, както и с ловния излет на президента в деня след като няколко души загинаха от пожар във влак. Тогава Първанов отседнал в хотел "Ди Марио", преди да се качи в планината на лов за вълци. Там предварително били разхвърляни труповете на осем магарета.

Според Бонго злият дух е остатъчна аура от моралното битие на президента Първанов, което се е споминало за разлика от биологичното му и юридическо присъствие.

Професорът бе категоричен, че има само два пътя за изгонване на злия дух от хотел "Ди Марио": екзорсистка процедура от представители на алтернативния синод или сриване до основи на зданието и построяване наново, но с официални документи за собственост на Ахмед Доган.

1 коментар:

  1. Хахахаха! Трепач! Е, няма само Англия да си има призраци и привидения..И ние си имаме, пък нашите даже се материализират като депутати!

    ОтговорИзтриване